Dětský bazar

Čtení této povídky je nevhodné slabším povahám!

 

V roce 2014 se v České republice ztratilo 5600 dětí. Některé se našli a některé ne. Nicméně je také spousta dětí jejihž ztrátu nikdo neohlásil a jejihž rodiče ani neměly tu potřebu nějaké hlášení podávat. Vždyť nové auto, nebo luxusní dům jsou věci které Vám zadarmo nikdo nedá. Teda skoro zadarmo.

Pokud patříte k lidem kteří mají raději luxus než děti, máte dvě možnosti jak to udělat. První je si děti vůbec nepořídit apeníze které za jejich výchovu ročně utratíte použít třeba na auto nebo dovolenou. Druhá možnost je ovšem mnohem zajímavější. Pořídit si dítě a co nejmladší jej zanést do zařízení zvané dětský bazar. Takový krámek najdete v každém větším městě. V zapadlých uličkách kam nikdo nechodí a nebo přímo v centru města najdete dveře zrušených obchodů, kde se ovšem čile obchoduje. Protože kde je nabídka je i poptávka.

Pokud znáte heslo a nebo Vás někdo dovede do tohoto obchodu, a to jen za předpokladu, že máte krasné dítě ne starší než 3 měsíce, otevřou se vám dveře do prostor, které budou zařízeny velmi luxusně. Klientela pro kterou jsou určeny si to žádá. Pouze za plentou bude nerezový stůl, kachličky až ke stropu a na zdi mnoho zajímavých nastrojů jako pilka, sekáček, velké pákové kleště a podobně. Je to odběrní místo, Kde se za slušné peníze dají prodat části dětí určené pak na výrobu předmětů denní potřeby, zbytky se pak odhazují do šachty vedle odběrového místa. Jsou určené ke spálení a nebo za rohem většinou najdete malé čínské bistro, protože pověra o kočkách má silné kořeny a nidko vlastně netuší jak kočičí maso chutná, nepříjde ani jedna část nazmar.

V přední části je pak většinou červený koberec, stolek z mahogonu a na něm vychlazené šampaňské Lanson Old Vintage Brut, 1988, protože klientela si to prostě žádá. Křeslo potažené kůži z vlastní produkce je vrcholem celého prostoru, který ovšem obsahuje i nezbytné předměty určené k prodeji. Na stěně jsou většinou hodiny s pravými ručičkami
na stolku vedle šampaňského pak malý zakulacený popelníček. Sako z nejjemější kůže pak doplňují knoflíky nápadně připomínajicí bradavky malých holčiček a jemný prášek ve stříbrném pouzdře udělá z vaší ženy krásku s alabastrovou pletí, vžyť peeling ze zubů malých dětí je to nejlepší co si můžete přát. I kondom z ovčích střívek je pasé když se najde mnohem jemnější materiál. To všechno tu najdete, a mnohem více. Jen musíte být vyvolený pro dětský bazar.