Modelka jako řemen

1. Musíte mít tu energii v sobě. Máte na sobě pytel od mouky, žádné prsa, měříte 160 cm, ale v moment kdy se podíváte na chlapa tak je vyřízenej jak uřednice 10 v měsíci na sociálce. Tak Vám gratuluju, máte, co je u sexy fotek to nejdůležitější. Pokud to totiž nemáte, můžete se tvářit na fotkách jako bohyně ohně s Herkulesem dohromady, ale budete pořad jen vypadat jako laciná štětka po těžkém análním sexu.

2. Oblečení které má vypadat sexy, neexistuje. Většina lidí se domnívá že jsou to hlavně zlaté plavky, krajkové prádlo pana Ho-či-mina, a lodičky. Pokud splňujete bod jedna, může být i svetr po dědečkovy něco, co má drive.

3. Pod hadry nepatří podprsenka, prostě ne. Už jsem to řešil v jednom článku tady. Neznám nic blbě vypadajicího než holka, co se snaží vypadat jako coura, ale má pod svou upnutou halenkou, podprsenku, jen protože její jedničky nedělají dost velkej žlábek. I jedničky bez podprsenky vypadají lépe než s ní, a hlavně od čeho jsou sakra bradavky!

4. Myslete na sex! Pokud na něj nebudete myslet, tak se ten výraz do tváře prostě nedostane ani když budete zapíjet viagru, nápojem lásky a svíjet se jak epileptická kobra. Nebude prostě sexy. Fotoaparát zachycuje energii člověka a ta je v myšlenkách. Takže se můžete tvářit klidně zamyšleně, ale v momentě kdy máte hlavu plnou porna, se to na fotkách objeví.

5. Ano výraz. další důležitá věc na fotkách! Duckface není sexy, je na přes tlamu. Zamyšlenej výraz (viz bod 4) je v pořádku. Rovněž křečovitý usměv není cesta do erekčního pekla sledovače vašich fotek, ale reklama na zuby která je u této verze fotek nežádoucí. Pokud Vás fotograf rozesměje opravdu, bude to velmi sexy, zvlášť pokud máte obtažené oblečení.

6. Pokud o sobě tvrdíte že jste sexy, pak na 100% nejste, je mi líto.