Mačo fotograf!

Dneska trochu z jiného soudku. Bude to o tom, jak má každý majitel fotoaparátu pocit, že je top class umělec na úrovni takové, že by se Newton s Drtikolem rozplakaly po spatření jeho děl, spálily svoje negativy a šli dobrovolně prodávat zmrzlinu na nádraží, vzhledem k úrovni jejich práce.

k-r-ozczek.jpg

Je to zajímavý fenomén dnešní doby, kdy levné zrcadlovky a nedostatek fantazie způsobené levným pornem způsobily, že hromada chlapů investuje svoje, nebo svoje půjčené peníze do obrovského vybavení, které občas neleží v množství takovém ani ve skladu okresního foto prodejce, k tomu aby pak balily na stokoruny laciné holky které nemají zajímavost ani ten drive na focení aktu nebo glamour za účelem focení umění pro galerii minimálně národní, ovšem ve skutečnosti úrovně laciného porno časopisu vydávaného v ČR, jen proto aby pak měli nad čím masturbovat. Jsou pak hrozně nasraní když je modelka která nemá v hlavě nasráno pošle v prdel, protože nemá potřebu ani za peníze ukazovat svoje přednosti a vercajk každému honiči s top class strojem od japonské firmy.

Kluci trochu soudnosti. otevřete jiný web než ten lokální nebo se podívejte na portfolio holky co má nafocené. a porovnejte se svoji tvorbou. Vidíte ten rozdíl? Pokud ne, jděte na oční a nebo otevřete oči…

Pro mou osobu je ctí že můžu fotit holky které fotím ačkoliv občas nechápu co je k tomu vede, protože nejsem uplně nejlepší a stále se mám co učit.

Focení není o pozdější x hodinové práci ve photoshopu a následné masturbaci nad výsledkem. Focení je o zachycení energie daného člověka, a bez dokonalé modelky to prostě nedáte. ale o tom až příště